انشا در مورد سلامت روان مقاله درباره سلامت مقاله درباره هفته سلامت دانلود مقاله بهداشت روان سخنرانی در مورد بهداشت روان مطالبی در مورد هفته بهداشت روان تحقیق درباره بهداشت روانی در قرآن بهداشت روان را تعریف کنید


پیشگیری از بیماریهای روانی و عصبی سه نوع است :

پیشگیری اولیه : تمام کارهایی است که برای پیشگیری از بروز بیماریهای عصبی و روانی صورت می گیرد پیشگیری از ضربه و عفونتهای مغزی ، پیشگیری از جنگ و جدل و درگیریها ، سازگاری بهتر با دیگران و لذت بردن و قانع بودن با آنچه در اطراف ما هست ، همگی نوعی پیشگیری اولیه است.

پیشگیری ثانویه : کارهایی است که برای درمان به موقع و مناسب بیماری صورت می گیرد شناسایی و درمان سریع بیماران ، کمک به برگشت به کار و فعالیت روزمره ، و خودداری از بستریهای غیر لازم و طولانی ، همگی پیشگیری نوع دوم است . زیرا که مانع خسارت و معلولیتهای بیشتری می شود.

پیشگیری نوع سوم : فعالیتهایی است که باعث توانبخشی روانی معلولین روانی عصبی می گردد . معلول روانی کسی است که کارایی فردی ، خانوادگی ، شغلی و اجتماعی خود را برای همیشه از دست داده باشد. یک عقب مانده ذهنی و یک بیمار روانی شدید مزمن در بیشتر این موارد ناتوان و معلول است و شما می توانید با توانبخشی روانی و آموزش او و خانواده اش وی را تا حدی کار او فعال نمایید.

آموزش بهداشت روان به مردم که اصلی ترین وظیفه ما در بهداشت روان است می تواند در تمام انواع پیشگیری ما را یاری نماید0 با فراگیری بهداشت روان قادر خواهید بود که در هر سه نوع پیشگیری به مردم کمک کنید.

انواع اختلالات روانی و عصبی :

مشکلات و اختلالات روانی و عصبی بدین شرح است :

· بیماری شدید روانی ( اسکیزوفرنیا ، مانیک دپرسیو ، پیسکوز عضوی ، پیسکوز حاد ، افسردگی شدید و سایکوتیک و… )

· بیماری روانی خفیف ( افسردگی ، اضطراب ، وسواس ، هیستری ، فوبیا و… )

· بیماران صرعی و غشی ( صرع کوچک ، صرع بزرگ ، صرع روانی ، حرکتی ، تشنج همراه با تب و … )

· بیماران عقب مانده ذهنی ( خفیف ، متوسط ،شدید ،عمیق و... )

· سایر موارد ( لکنت زبان ، شب ادراری ، ناخن جویدن و… )